24sedum.net

24 седум вести портал

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 53.2175 денари. Британската фунта изнесува 73.1243 денари.