24sedum.net

24 седум вести портал

Познат сkoпски ресторан за брза храна дели бесплатен оброк за лица кои не можат да си дозволат топол оброк

Познатиот македонски бренд за бургери, секој ден дели бесплатен оброк за социјалните случаи, децата без родители, бездомни луѓе и други лица кои не можат да си го дозволат топлиот оброк.

Ова е навистина гест за поздравување.