24sedum.net

24 седум вести портал

Сашко Коцев се огласи утрово со фејсбук статусот: Мирисот на дизелот без катализатор од колата, мх, мх

Популарниот актер Сашко Коцев утрово се огласи на социјалната мрежа „Фејсбук“ каде што напиша интересен фејсбук статус.

Ммммм мирисот на дизел без катализатор од колата пред тебе,мх мх мх.

Коцев имаше доста популарен статус на 16 октомври, ден пред првиот изборен процес од овој изборен циклус.

Од избори, најмногу сакам предизборен молк