24sedum.net

24 седум вести портал

Го прekривав и се срамев од него во младоста: Жените одат на пластичар поради овој детаљ

Популарната пејачка Неда Украден во една своја прилика открила од што се срамела во младоста.

Како што вели таа во младоста важела за една од ретките пејачки кои имале „јака задница“ и дека тоа и сметало.

-Па јас од секогаш сум имала голем задник и тоа ми сметаше во младоста, секогаш носев подолги сакоа и го прикривав, додека многумина ставаат вештачки за да им бидат поголеми, вели Неда.

Водителот на ова додаде коментар од кој публиката „падна од смеа“.

-Па вие Неда кога ќе слетате во Тиват, задницата ви е веќе во Будва, се пошегува водителот во емисијата „Гранд Специјал“.