24sedum.net

24 седум вести портал

(ВИДЕО) Што се случува зад камерите од серијата „Преспав“? Се снима шестата сезона

Неодамна започнаа снимањата на шестата сезона на „Преспав“ која ќе започне да се емитува во декември.

Екипата на една од најгледаните македонски серии, актерите Васил Зафирчев, Јелена Јованова, Игор Ангелов, Тијана Дапчевиќ, Горан Стојановски, Игор Џамбазов, Дритон Вејсели, Игор Стојчевски, Адриан Азири… се собраа на сет и започнаа со снимање.

Меѓутоа, овој пат актерот Васил Зафирчев кој ја игра улогата на готвачот Марио откри неколку тајни од снимањето на серијата.

Актерот во шестатта сезона ќе се појави со нов имиџ

Неодамна започнаа снимањата на шестата сезона на „Преспав“ која ќе започне да се емитува во декември.