24sedum.net

24 седум вести портал

Мakсим се вклучи во ЖИВО на фејсбук: Леле луѓе што направивме

Во Куманово победи граѓанскиот концепт „За наше Куманово“ предводен од актуелниот градоначалник, но и за независен кандидат за градоначалник Максим Димитриевски и советничката листа предводена од Ивана Ѓорѓиевска.

СДСМ на вечерашната прес-конференција го призна поразот на локалните избори.

-Ќе ги разгледаме програмите од нашите противкандидати, а добрите проекти ќе ги имплементираме во заедничка програма која има за цел да го подобри животот на кумановци, рече Димитриевски.