24sedum.net

24 седум вести портал

Велат дека е најубавата касиерка на светот: Некои се подготвени да купат 100 килограми компири само за да ја видат – еве зошто

Германката Елен Викторија станала вистински хит благодарение на своите објави на ТикТок, а луѓето ја нарекле ‘најубавата касиерка на светот’.

Елен често се снима и на своето работно место, во маркетот „Алди“.

„За време на пауза, секако, драг шефе“, порачала во едно видео.

@elaine.victoria

Wo ist meine Hamburg Gang ? #foryoupage #fyfyfyfy #foryoupageofficiall #hamburg

♬ Like I Can – Sam Smith


Воодушевени од убавината на Елен, многумина се колнат дека повеќе никогаш нема да купуваат на друго место.

„Сега купувам само во твојот маркет“, ѝ велат.

@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse 🙃#foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall

♬ original sound – The Forgotten Songs


„Би купил 100кг. компири, еден по еден, за да те видам на каса“, ѝ напишал друг обожавател. „Прекрасна си“, ѝ коментираат многумина.