24sedum.net

24 седум вести портал

ВО ЖИВО: Христиjaн Мицкоски се обраќа од штабот на ВМРО-ДПМНЕ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски со обраќање од штабот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје.

Добровечер на медиумите, добровечер на граѓаните на Македонија.

Македонија е преважна за мали соништа. Стравот никогаш не ја гради иднината, ама надежта да. Македонија почнуваш да го живееш нашиот сон за секој еден човек. Мицкоски се обраќа во моментов. Погледнете го обраќањето

ВИДЕО ОД ОБРАЌАЊЕТО ВО ЖИВО ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ