24sedum.net

24 седум вести портал

Заев најави стаза за Формула 1 во Македонија

Во една предизборна кампања навикнавме да слушаме разни ветувања, а сега премиерот Зоран Заев вети стаза ни помалку ни повеќе за – Формула 1!

Заев во изјавата истакана дека проектот не е објавен затоа што се уште се работело на основната документација, меѓутоа државата веќе работела на овој проект.