24sedum.net

24 седум вести портал

Да се нaeжиш: Kaрлеуша како крвава калуѓерка во “Ноќта на вештерkите“

Животот на обичните Балканци, како да е незамислив без “мала од скандала“, без Јелена Карлеуша. И ако вчера беше католичка “Ноќ на вешетерките“, која не се обележува во православниот свет, сепак Карлеуша не ја пропушти можноста да се маскира во некоја крвава калуѓерка.

За Јелена Карлеуша се е само добра забава, па така и таа ноќ во која ги исплаши најмногу децата, особено и беше задоволство да ја исплаши нејзината конкурентка Цеца Ражнатовиќ. Остана непознато дали Цеца навистина се исплашила од Јеца, но вистина е дека Карлеуша има бујна фантазија.

Сепак, пејачката не застана тука, па продолжи со уште поскандалозно маскирање. Јасно се гледа крв на секаде по неа, што навистина е како во некој кус хорор филм. Облечена е во црна застрашувачка кожа, со неколку крстови на главата и со езива тиква во рацете.

Да се наежиш!!!