24sedum.net

24 седум вести портал

Нова безобразнa и недоличнa верзиja на Стевчо од „Постела рози“ од избрната прослава (ВИДЕО)

Лидерот на ГРОМ, некогашен градоначалник од СДСМ, па сегашен коалиционен партнер на ВМРО-ДПМНЕ, но и нов градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски по изборната победа си славеше со своите соработници и приврзаници во Карпош.

Од она што може да се слушне од изборната прослава е дека сепак пејачот и музичарите кои ги забавуваат Стевчо и неговите соработници и поддржувачи, наместо „постела роза“, пееат „како ме е*е, како ме е*е Стевчо Јакимовски“, за вас е само к*р громовски.

Како што може да се забележи на видеото Стевчо среќен и исполнет ја пее песната заедно со поддржувачите.