24sedum.net

24 седум вести портал

ЧУДО СЕ СЛУЧИ НА ПОРОДИЛНО ОДДЕЛЕНИЕ: Бебе ПРOOДУВА само неколку минути по пораѓајот – буквално сите занемеа (ВИДЕО)

Ова видео стана вирално oткако бебе од Бразил ги покажува првите чекори.

Не е вообичаен пример кога бебе или новороденче може да се види како ги прави првите чекори неколку минути по раѓањето. Затоа ова видео е многу необично.

Видеото го снимила бабица и го погледнале над 80 милиони луѓе. Овие акушерки биле зачудени кога го виделе бебето како стабилно оди.

Погледнете како тоа изгледаше.