24sedum.net

24 седум вести портал

Реакцијата на татко кој после 4 ќерки доби син (Видео)

Хулио Пења бил повеќе од среќен кога дознал дека ќе стане татко по петти пат, но овој пат татко на син.

Кога сопругата на Пења затруднела по петти пат не сакала да го открие полот на детето. Во меѓувреме одлучила да направи изненадување за сите блиски и фамилијата.

После четири ќерки Хулио ќе стане татко на син и тоа го дозна додека ја сечеше тортата.