24sedum.net

24 седум вести портал

Што мисли Лила за Onlyfans ? ВИДЕО

Онли фенс, знам што е, ко воли нек изволи. Тој кој што се слика или снима нема директен контакт со тој што го гледа. Не знам како да го наречам, но мене не ми се допаѓа, вели Лила Филиповска.

Се што значи искористување на девојки, се тоа не го оправдувам. Секој што сака да си гледа и е доброволно, може да си го прави. Тие што го продаваат и тие што го купуваат го прават по своја волја.

Душан – ти одлучуваш, тоа е бизнис, свој бизнис, ти си одлучуваш. Можеш да си заработиш колку да си реновираш колата, дворот, да возиш Мерцедес од 2021 година.

Што мислат познатите кај нас за Онлифенс? Погледнете во видеото од Бекстејџ

во продолжение