24sedum.net

24 седум вести портал

KИНЕСKИ ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ: 4 знаци решаваат проблеми и се издигнуваат како феникс

Кинескиот хороскоп за ноември носи големи, позитивни промени

Последниот месец од есента ќе биде одбележан со големи и позитивни промени во неколку знаци, кои ќе влијаат на сите области од животот, а најмногу на финансиите. Кинеските астролози открија кој ќе има најмногу среќа во ноември.

Мајмуните последниве месеци минуваат низ мала криза на љубовен план, односот со партнерот им „падна во ќорсокак“, а ситуацијата со кариерата не е ништо подобра. За среќа, овие тешкотии се зад нив, во ноември ги очекуваат големи промени. Особено ќе бидат успешни на работа – не се исклучени нов извор на приходи и неочекуван профит.

Стаорци

Урамнотежени и генерално оптимисти, стаорците лесно наоѓаат заеднички јазик со другите. Нивната кротка природа им овозможува не само да имаат многу пријатели, туку и да постигнат сè што наумиле.

Во ноември, астролозите велат дека Стаорците ќе имаат шанса да ги реализираат идеите и да ги зголемат приходите.

Змија

За претставниците на овој знак животот ќе почне да се подобрува во првата деценија од ноември. Најголемите промени ќе се случат на полето на финансиите – ги очекува ненадеен прилив на пари, кој им бил потребен и за решавање на проблемите. Не е исклучено оваа парична добивка да се случи буквално преку ноќ. Совет е да се грижите за вашето здравје, особено да ги заштитите стапалата и рацете од студот.

Змеј

Пријателските змејови имаат вродена способност да заработуваат пари. Ова особено ќе биде нагласено на почетокот на ноември и за лицата родени 1988 и 2000 година.

Змејовите ќе имаат среќа во следните четири месеци, кога има големи шанси да добијат унапредување и да си ја зголемат заработката.