24sedum.net

24 седум вести портал

Мицkoски ОБЈАВИ: Имаме ново парламентарно мнозинство

Имаме ново парламентарно мнозинство, предмалку објави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, споделувајќи фотографија со челниците на ААА, Левица и БЕСА.

„Новата иднина доаѓа, ново време и нова надеж. Не чекаат силни предизвици, свесни и благодарни за поддршката заедно ќе успееме. Македонија ќе успее!

Имаме ново парламентарно мнозинство“, напиша Мицкоски на фејсбук.