24sedum.net

24 седум вести портал

Павле Богоевски: Пak ќе ве бутнеме

Пак ќе ве бутнеме, (не)драги националистчиња.

Борбата продолжува, друштво!

Претходно, Мицкоски објави дека има ново парламентарно мнозинство.

Тој објави фотографија со Апасиев, Хоџа, Гаши и Таравари.