24sedum.net

24 седум вести портал

Голем дел од Скопје утре ќе остане без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 08.11.2021 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 08:30 до 12:00 часот, корисниците ул. Баница бр. 29а . (Општина Кисела Вода), од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Ѓорче Петров непарни броеви од бр. 85 до бр. 99 (Oпштина Ѓорче Петров )

од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Благоја Давков бр. 25. (Oпштина Центар), од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од делови од улиците: Трнодол, Кнез Хацон, Јан Хус и Кнез Трпимир . (Општина Карпош )

од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул Востаничка броеви: 76, 78, 80, 82, 84 и дел од ул.Рилски Гонгрес бр.59 и 61. (Општина Кисела Вода), од 11:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Зеничка во населба Железара.