24sedum.net

24 седум вести портал

Известување: Во понеделник делови од повеќе скопски населби ќе бидат без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека:

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 08.11.2021 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 08:30 до 12:00 часот, корисниците ул. Баница бр. 29а . (Општина Кисела Вода)

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Ѓорче Петров непарни броеви од бр. 85 до бр. 99 (Oпштина Ѓорче Петров )

од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Благоја Давков бр. 25. (Oпштина Центар)

од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од делови од улиците: Трнодол, Кнез Хацон, Јан Хус и Кнез Трпимир . (Општина Карпош )

од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул Востаничка броеви: 76, 78, 80, 82, 84 и дел од ул.Рилски Гонгрес бр.59 и 61. (Општина Кисела Вода)

од 11:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Зеничка во населба Железара. (Општина Гази Баба)