24sedum.net

24 седум вести портал

Сопругата на Апасиев: ДПМНЕ нема многу простор да слави, не ги забораваме муабетите за швалерката, Алфата, станот

Дпмне нема многу простор да слави. Да не речам, ИЧ!

Да не си умислат случајно дека е заборавено што направија пред да дојде сдс на власт, како и што премолчеа додека сдс беше власт!

Да не си помислат ни случајно дека со исти тактики ќе можат да владеат, нечепнати!

Ќе мора да решаваат КЛУЧНИ прашања, а ќе видиме колку се одлучни тоа да го прават, за кратко време.

Ни случајно да не заборават ни за миг, дека #Левица има улога на застапување на народот во Собрание и секој штетен чекор ќе го обзнанува, блокира и ќе се бори против секоја политика на штета на државата, како што тоа го правеше и досега!

Пс. А и муабетите со станот, Алфата, швалерката… се у тефтерот, меѓу другите ср*ања!
Нит забораваме, нит простуваме!