24sedum.net

24 седум вести портал

(Видео) Градоначалник изгуби свест и пaдна: Мицкоски ја прекина прес-конференцијата и тргна да му помогне

Новиот градоначалник на Кочани, Љупчо Папазов изгуби свест и се онесвести за време на денешната прес-конференција на Христијан Мицкоски лидерот на ВМРО-ДПМНЕ.

Мицкоски веднаш штом ги забележа случувањата зад него ја прекина прес-конференцијата и се упати кон Папазов по што му помогна по што го крена во раце.

Случувањата започнува од 15 минута на видеото.

Погледнете:

 

Повеќе информации за состојбата на Папазов очекуваме во текот на денот.