24sedum.net

24 седум вести портал

Во понеделник без струја ќе останат повеќе скопски општини

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека:

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 08.11.2021 година (понеделник), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 08:30 до 12:00 часот, корисниците ул. Баница бр. 29а . (Општина Кисела Вода)
од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Ѓорче Петров непарни броеви од бр. 85 до бр. 99 (Oпштина Ѓорче Петров )


од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Благоја Давков бр. 25. (Oпштина Центар)
од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од делови од улиците: Трнодол, Кнез Хацон, Јан Хус и Кнез Трпимир . (Општина Карпош )
од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул Востаничка броеви: 76, 78, 80, 82, 84 и дел од ул.Рилски Гонгрес бр.59 и 61. (Општина Кисела Вода)
од 11:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Зеничка во населба Железара. (Општина Гази Баба)