24sedum.net

24 седум вести портал

Скопјани подгответе се: Утре повеќе делови без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (9.11.2021), без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08:30 до 12:00 часот, корисниците на дел од ул.1520 во нас. Пинтија (општина Кисела Вода);

– во периодот од 08:45 до 10:00 часот, корисниците на дел од селата Горно, Средно и Долно Коњари, Сушица , Живиње, Дивље, Чифлик (општина Петровец);

– во периодот од 08:00 до 15:30 часот, корисниците на дел од дел од с. Ракотинци (општина Сопиште);

– во периодот од 08:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од ул.3, ул.11 с.Кадино (општина Илинден);

– во периодот од 10:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од Објектите на Асвалтна база „Гранит“и ЈКП Водовод во нас. Карпош 4, на Бул.Илинден (општина Карпош).