24sedum.net

24 седум вести портал

Апасиев со кратка порака на социјалните мрежи

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев вечерва на Фејсбук напиша 62, со што веројатно алудира дека имаат 62 пратеници кои ќе гласаат за недоверба на Владата.

Деновиве ќе следи гласање на недоверба на Владата. На оваа тема, вечерва се разговара во СДСМ.