24sedum.net

24 седум вести портал

Јоци: Арсовска на првиот прес има обврска да ги одговори овие прашања

Данела Арсовска која утре ќе го држи првиот прес пред јавноста има обврска:

Да каже кога ќе воведе бесплатен јавен превоз, како што вети. Дали и кога ќе прави финансиска ревизија на работењето на Шилегов и ќе обелодени колку пари недомаќински трошел и на кои точно проекти

Кога и како ќе набави 250 автобуси

Тања Цветковска Лопарски (некогашна советничка во кабинетот на Црвенковски) која и`.ја водеше кампањата со жутата боја распослана ,,all over the place” (кампања шо ја ја викам,,декор”) требало да ја информира со кого си има работа.

Ако не ја информирала за дада Јоци, не е тоа мој проблем.Тања, патем, уште ми должи 200 евра, од 2010 година. За Шема неам шо да кажам, ок е чоекот. Не сме се замериле. Сите други од Софија, Минчев до Тања, ми се сериозен проблем околу Арсовска.

И шо рековте, кои луѓе ќе бидат у кабинетот?