24sedum.net

24 седум вести портал

(Фото) Мицкосkи заврши во болница

Динамичен ден. Киднапиран пратеник, криминал, уцени, срам, и нормално најголемата желба на СДСМ-ДУИ да ме немало во политиката, објави на ФБ вечерва претаседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Фристијан Мицкоски.

После 45 минути лесна хируршка интервенција, се чувствувам одлично.

Огромна благодарност до д-р Џиковски, Срцева, Пеев и останатите.

Одиме понатаму, ние сме тоа што тие не се – Обединети за нова иднина на Македонија!, објави Мицскоски.