24sedum.net

24 седум вести портал

Сите го бараат, ЕВЕ ГО: Реџепи со видео на Фејсбyk

На социјалната мрежа Фејсбук се појави селфи видео од самиот пратеник Кастриот Реџепи кој од утрово е недостапен.

Тој вели дека е добро и откако ќе поминат заканите ќе раскаже се што се случило.