24sedum.net

24 седум вести портал

ВИДЕО: Мицkoски од факултет пристигна во Собрание – даде кратка изјава за пратеникот кој не се појави на седницата

По објавата на пратеникот од БЕСА, Кастриот Реџепи дека нема да присуствува на седницата за гласање (не)доверба на Владата со што опозицискиот блок остана без потребниот еден пратеник за рушење на владата, , заменик координаторката на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ,

Дафина Стојановска побара едночасовна пауза. ТВ21 го регистрира доаѓањето на Мицкоски во Собрание, кој во изјава го спореди Кастриот Реџепи со покојниот пратеник Амди Бајрам .