24sedum.net

24 седум вести портал

Влатко Васиљ: Eee Апасиев на што падна, 2 години антиалбанска агенда да тераш, а сега да цупкаш и да чекаш на албанец

Апасиев конечно се соочи со реалноста која не се учи по римско право или од цитати на Епикур и Цицерон. Се соочи дека без заедништво со Албанците, секоја политика во Македонија е погубна.

Ееее Апасиев на што падна, 2 години антиалбанска агенда да тераш, а сега да цупкаш у место, гризеш нокти, вртиш шишка со прст и чекаш и молиш Албанец да се појави и те спаси од мизеријата од курч што ја продаваше изминативе денови.

Башка, седна у скутот на Мицкоски како мала кучка пудлица којшто можеби несвесно, ама добро те изигра, те неутрализираше и те распиштоли со само 60 потписи!

Well played Мицковски.

Денес може не победи никој, ама најмногу изгуби сталинистичкиот поданик, полн со празнодушност и површност, без одговорност кон „наивните” гласачи што стварно му веруваа и го гласаа со надеж дека бил искра во мракот, а не жар од пикавец фрлен на улица до полупразна канта што сам ќе се угаси, без шанса да предизвика или направи пожар.