24sedum.net

24 седум вести портал

Хороскопски знаци кои важат за најголеми манипулатори

Дали знаете кои хороскопски знаци се најголеми манипулатори во Зодијакот и на кој начин манипулираат со другите луѓе?

Близнаци

Секако, Близнаците се први на листата и тие се најголемите манипулатори во Зодијакот. Важат за најголеми лажговци бидејќи го кажуваат само она што им одговара и измислуваат приказни.

Тие ќе ви кажат дека ќе направат нешто иако знаат дека немаат намера да ви помогнат, или ќе смислат некоја лага за да ве искористат.

Скорпија

Скорпиите се исто така опасни манипулатори, а најмногу сакаат да манипулираат со другите и да им кажуваат дека подобро е да ги имате за пријатели отколку непријатели, без оглед на сè.

Со нивното однесување сакаат да ви покажат дека ќе си заминат и ќе ви раскинат без око да им трепне – нема да се потрудат да ве задржат.

Јарец

Јарците манипулираат со луѓето за да ги натераат да се чувствуваат лошо. Ќе го искористат своето знаење и искуство за да го постигнат она што го сакаат со тоа што ќе ве натераат да мислите дека сте глупи и дека ви е потребна нивната помош само за да ве натераат да го следите нивниот план и да извлечат корист од вас.

Лав

Лавовите се исто така големи манипулатори, а омилениот трик им е да се прават наивни.

Тие имаат многу голема самодоверба, а егото ќе ги натера да направат нешто лошо, но нивните луѓе ќе одговараат наместо нив. Лавовите ќе направат нешто лошо, а потоа ќе ве убедат да мислите дека сè се случува со причина и не е толку страшно.

Риби

Рибите манипулираат со другите луѓе за да не преземат одговорност за своите постапки. Не се грижат доколку се случи нешто лошо и ако вознемират некого.