24sedum.net

24 седум вести портал

ФОТО: Полицисkа акција пред ГТЦ, се копале криптовалути на див приклучок за струја

Попладнево Министерството за внатрешни работи покрена полициска акција во подрумските простории на Градскиот трговски центар

Според првичните информации, во ГТЦ се ископувале криптовалути на див приклучок на струја.

Полицијата чека судски налог, за да влезе во просториите

Повеќе информации се очекуваат во следните 30 минути