24sedum.net

24 седум вести портал

Ekсплозија во ХЕЦ Вруток, нaјголемата хидроцентрала не е во фунkција

Попладнево се случи експлозија во ХЕЦ Вруток, објави МКД.мк. Најголемата хидроцентрала во мометов не е во функција.

Наскоро повеќе информации