24sedum.net

24 седум вести портал

Вработен во kино открива што се можат да видат во мраkoт

Посетителите на кино салите останале шокирани кога еден од вработените открил дека тие можат да видат се’ што се случува во мракот.

Вработена во едно кино на ТикТок открила тајна која ја знаат само нејзините колеги.

Имено девојката покажала снимки од камерите во киното, на кои може да се забележи дека ништо не поминува незабележано, пренесува Метро.

Во коментари објаснила и дека вработените во компанијата во која таа работи имаат „очила за ноќно гледање“, па можат да видат се што се случува.

Нејзиното видео предизвика внимание кај љубителите на филмот, а многумина признале дека не биле свесни дека вработените можат се’ да видат, како на пример носење храна од надвор.

-Значи знаете дека го вадам цел фрижидер од торба, бил еден од коментарите.