24sedum.net

24 седум вести портал

Зоран Витанов за бизнисот со Лајконет: Интервју со Јована Чешелковска

Зоран Витанов кој е познат по својот неверојатен успех во Лајконет, но и по претходното политичко искуство како заменик министер за економија, но и пратеник во Собранието на Македонија, во Монако направи интервју со Јована Чешелковска која професионално се занимавала со музика, а која сега за само година ипол вели дека бележи неверојатна трансформација во својот живот токму преку партиципирањето и активното учество во Лајконет.

Од дигиталниот маркетинг, таа и сопругот заедно почнале да работат во овој бизнис.

Еве неколку недели и мојот сопруг ми се придружи и очекувам да направиме големи резултати. На прашањето што е она што највеќе му се допаѓа на сопругот во овој бизнис, Јована вели: Нема лимит!

Но за да не ви раскаажуваме, погледнете го ова видео на Витанов во продолжение: