24sedum.net

24 седум вести портал

Ако сте сами во 30-те ова мора да го знаете

Да имате врска во триесеттите години е различно отколку да имате врска во дваесеттите години. Кога сте постари, на ваквите односи гледате поинаку отколку во претходниот период кога сте имале други приоритети.

Ако барате партнер за сериозна врска, ова се работи кои ќе ви помогнат …

Од партнерот, во овој период ќе имате поинакви очекувања. Вие во овој период веќе добро се познавате себеси и каква сте личност и што очекувате од врската.

Ако од друга страна нема самокритичност, тоа треба да биде црвено знаменце за предупредување дека треба да се побара некој друг.

Знаете како да работите на себе и кои работи можете да ги промените за одржување на врската, од кои нема да отстапите.

Разговорите за сексот се полесни бидејќи знаете што сакате и нема табуа.

Подобро ќе прифатат двете страни да имаат свој приватен живот кој ќе биде одделен од вашата врска, пријатели кои ги имате со години, хоби, кариери …

Во овој период сте веќе финансиски независни и имате свои навики за трошење и располагање со пари.