24sedum.net

24 седум вести портал

ВИДЕО: Дали ви е познат овој начин на обликување на веѓите?

Обликувањето на веѓите со конец е популарен природен метод и дава одлични резултати. Во моментов, и во нашата земја и во светот, постојат бројни начини да се отстранат несаканите влакна, а кубењето веѓи со конец е еден од најпопуларните. Оваа античка индиска техника за отстранување на влакна стана вистински хит кај љубителите на убавината во последните неколку години.

Прицврстувањето на веѓите со навој е најпрецизен метод, бидејќи линијата на конецот може да одреди точно која област се работи, па затоа е лесно да се направи совршен лак. Во зависност од лицето што го прави овој третман за вас и вашата толеранција, кубење веѓите со конец се чувствува како некој да повлекува повеќе од вашата коса одеднаш, но болката е целосно поднослива.