24sedum.net

24 седум вести портал

Граѓани се спротиставуваат на вадењето на знакот „Ја сакам Кисела Вода“

Граѓани се спротиставуваат на вадењето на знакот „Ја сакам Кисела Вода“.

Арсовска дала налог да се острани!, вели еден твитерџија.