24sedum.net

24 седум вести портал

3 километри за 50 минути – блокиран сообраќајот во Скопје (ВИДЕО)

Скопските булевари денеска целосно блокирани. За да поминете 3 километри потребни се повеќе од 50 минути.

Ова се случува во перидот околу 16-17 часот кога жителите си одат од работа.

Дополнително за гужвата придонесе и верижната сообраќајна несреќа која се случи кај Мавровка во која учествуваа 5 возила, а повредени се 4 лица.

Повредените се пренесени во ГОБ „Св. Климент Охридски“
ВИДЕОТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТУКА