24sedum.net

24 седум вести портал

Ако барате најдобра сопруга, барајте ги овие хороскопски знаци

Сите жени се добри и грижливи, но секогаш ќе постојат некои кои се издвојуваат од сите останати. Можете да погодите во кој хороскопски знак се родени?

Дали сте една од нив или можеби сте во брак со една од најдобрите? Проверете:

Рак
Кога еднаш ќе ја освоите жената Рак, таа ќе ве сака безусловно до крајот на светот. Нејзините чувства се секогаш интензивни и затоа со неа ќе научите што значи кога покрај себе имаш вистинска жена.

Таа е подготвена да направи се за нејзиниот избраник да биде најсреќниот човек на светот. Покрај неа секогаш ќе живеете опкружени со вкусно јадење, удобност и внимателно уреден дом. Со ваква сопруга, сите мажи едвај ќе чекаат да се вратат дома по напорниот ден.

Децата за жените Ракови се свето нешто и нивните потребни се секогаш пред сопствените. Од вас само се очекува да ја мазите, пазите и да бидете искрени.

Лав
Лавицата е силна и упорна, жена со огромни способности. Сепак, и неа и е потребен партнер кој ќе биде тука за најбаналните проблеми, како на пример кога ќе и се заглави капачето од теглата.

Таа бара маж еднаков на неа, па покрај неа никој нема да биде обичен човек, туку Супермен.

Само ако се заљубите во Лавица ќе разберете дека не мора да направи нешто за да ја сакате. Нема да сретнете жена која повеќе ќе ве сака. Дури и кога се лути, се лути најубаво што може. Но, кога бара нешто, тоа е заповед.

За своите деца ќе се бори како што доликува, баш како Лавица и секогаш ќе биде подготвена за одбрана. Тешко на оној кој ќе се обиде да им нанесе зло. Од вас само бара да ја обожавате со цело срце и тело.

Јарец
Пред оваа жена секој би паднал на коленици. Силна е, може да поднесе сè и да направи натчовечки напори за она што го барате. Оваа дама се однесува толку ненаметливо и достоинствено, што на моменти нејзиниот партнер ќе се запраша дали е доволно добар.

Љубовта со сопругата Јарец секогаш ќе гори интензивно, кога сите други ќе ве напуштат. Со неа секој ден ќе станувате подобри. Ако сте успеале да привлечете ваква жена, верувајте дека вредите многу повеќе отколку што мислите.

Како мајка знае да биде строга, но праведна. Таа израснува само победници. Сè што бара од вас е да покажете цврст карактер и истрајност.