24sedum.net

24 седум вести портал

Апасиев: Кастриот лаже дека не знаел дека Левица ќе биде на списокот

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев вечерва го обвини пратеникот Кастриот Реџепи дека лаже дека не знаел дека и Левица ќе биде дел од иницијативата за гласање недоверба на Владата.

Киднапиранион Кастриот безочно ЛАЖЕ дека не знаел дека и Левица ќе биде на списокот. Јас сум потпишан 58-ми, а он три места подоле – 61-ви, на истиот лист! Слеп да не беше бе, уценето пратениче?Не си ја пери совеста. Не се мие. Дај си оставка. Ја погази бесата! Тешко се живее со предавство зад себе, пишува Апасиев.