24sedum.net

24 седум вести портал

Aстролозите предвидуваат – еве на кого на крајот на 2021 година ќе му се претвори во вистинска бајка

Ако се погледнат ѕвездите, овој хороскопски знак може да се радува на убав крај на годината

Се ближи крајот на годината и веројатно веќе сте на средината од планирањето на новогодишната прослава. А дека мораме да бидеме повнимателни годинава поради ситуацијата со короната, тоа не го намалува успешното „затворање“ на годината.

Стрелецот ќе има најдобар крај на 2021 година

Стрелците сега можат да го очекуваат крајот на годината. Пред се, тие можат целосно да ја искористат енергијата од својата сезона до 21 декември, што ќе им даде крилја на сите стрелци и потоа. Покрај тоа, еден од најдобрите транзити се случува непосредно пред крајот на годината, што исто така ќе има големо влијание на почетокот на новата година: Јупитер ќе се пресели на своето омилено место на 28 декември 2021 година – Риби, каде што енергијата на Стрелецот и неговите теми ќе си дојдат на свое.

А што друго значи тоа за Стрелецот? Со овој огнен знак владее Јупитер, поради што неговите планетарни движења секогаш ќе имаат големо влијание врз Стрелецот. Кога ќе влезе во знакот на рибата, особено ќе им се активира четвртата куќа, што значи дом и семејство. Ова води до фактот дека инаку авантуристичкиот љубител на стрелците има посебна потреба за поголема припадност и обезбедува многу хармонија во приватна средина.

Не грижете се за вашиот професионален успех. Доволно сте се подготвиле и сега ќе можете да уживате во придобивките, вклучувајќи ги и пофалбите на претпоставените. Почетокот на сезоната на Јарец на 22 декември ќе ве исполни со амбициозна, но вистинска и приземна енергија.