24sedum.net

24 седум вести портал

Блокиран пристапот до МНТ, имало дојава за поставена бомба

Вечерва полицијата ги блокира сите приоди кон зградата на Македонскиот народен театар поради пријава за поставен експлозив во театарот, објави телевизија 21.

Полицијаци се распоредени околу објектот, а засега нема информации дали пријавата е лажна.