24sedum.net

24 седум вести портал

Cе запали автобус на ЈCП во Аеpодром

Се запали автобус на ЈCП на 3-та македонска бригада во скопски Аеродром.

Патниците навреме се евакуирани и нема повредени меѓу нив.

Противпожарната бригада интервенираше со едно возило и го изгасна пожарот кој се појави во задниот дел на автобусот, кај моторот.

ВИДЕОТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТУКА