24sedum.net

24 седум вести портал

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ И ДА ПОМОГНЕМЕ: На Марко му е потребна нашата помош за да продолжи уште еден детски сон

Потребни сме му на Марко, до утре, петок треба да се обезбеди потребната сума на пари за да замине на итна операција во Турција. Поради краткиот временски период неможе да се обезбедат телефони за донации, од денес па до петок на шанкот на турнирот ке има истакнато кутија. Кој колку може за да продолжи уште еден детски сон!, стои во објавата на Фејсбук страницата „Турнир во мал фудбал “8-ми Септеври“ Маџари-Триангла.

Исто така во коментар на самата објава е овјавена и трансакциона сметка на која што може да донирате:

210501606694178 со назнака ДОНАЦИЈА