24sedum.net

24 седум вести портал

Дали знаете кој хоpоскопски знак може најлесно да ве повpеди?

Можеби ќе се изненадите што велат ѕвездите за тоа кој има најголема шанса и неодоливост да ви го скрши срцето за миг.

За Рибите најголем срцекршач е Водолијата.

За Водолијата најголем срцекршач е Јарецот.

За Јарецот најголем срцекршач е Стрелецот.

За Стрелецот најголем срцекршач е Ракот.

За Скорпијата најголем срцекршач е Терезијата.

За Терезијата најголем срцекршач е Девицата.

За Девицата најголем срцекршач е Лавот.

За Ракот најголеми срцекршачи се Близнаците.

За Близнаците најголем срцекршач е Бикот.

За Бикот најголем срцекршач е Овенот.

За Овенот најголеми срцекршачи се Рибите.