24sedum.net

24 седум вести портал

Ефикасно: Погледнете како да го одмрзнете ветробранското стакло за 1 минута (ВИДЕО)

Чистењето на ледот од ветробранското стакло на автомобилот знае да биде една од најдосадните работи во зима. Сепак постои едноставен начин да се победи истиот.

Рецептот е да земете прскалка во која ќе има 2/3 медицински алкохол, 1/3 вода и една лажичка сјај за садови.

Погледнете го видеото и научете како да го решите овој проблем во една минута.