24sedum.net

24 седум вести портал

ФОТО: Шилегов на Фејсбук се потсети на младоста

Поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, на Фејсбук објави фотографија од младоста, на која се тој и неговата сопруга Јасмина.

„Пре само пар година за нас“, пишува тој во описот на фотографијата, цитирајќи го стихот од популарната песна на југословенската група „Екатерина Велика“ (ЕКВ