24sedum.net

24 седум вести портал

Градоначалничkата на град Скопје објави дека е започнато со нивелирање на шахтите

Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска објави на својот профил:

Започнавме со нивелирање на шахтите во Скопје кои се подигнати повеќе од нормалното или пропаднати под нивото.

Денеска бев на проверка на работите на улицата Митрополит Теодосиј Гологанов каде се поставуваат самонивелирачки шахти.

Ова беше еден од поголемите проблеми за кој граѓаните се жалат, а неговото решавање е дел од програмата на Град Скопје за првите 82 дена од мојот мандат.