24sedum.net

24 седум вести портал

Имам 38 години и дури сега дознав за овој трик

Еден корисник на TikTok објави видео во кое вели дека дури сега дознал за овој трик поврзан со резервоарот на возилото.

Со видеоснимката на неговото „невидено откритие“ ги одушеви корисниците на TikTok, а некои од нив  и добро ги насмеа.

„Имам 38 години и дури сега го научив ова“, вели човекот во снимката на која го вади поклопецот за резервоар, па потоа го закачува на внатрешната страна.

И додека едни се чудат како ни тие не знаеле за овој трик, на други им е смешно бидејќи знаат дека поклопецот може да се стави таму откако положиле за возачка.

ВИДЕОТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТУКА.

@milltj01How did I not know this?

♬ original sound – Justin