24sedum.net

24 седум вести портал

Кастриот Реџепи кажа кое време денеска ќе се појави пред медиумите

Пратеникот Кастриот Реџепи денеска во 11:30 часот ќе даде изјава во Собранието, соопшти секторот за односи со јавноста на Собранието на Македонија.

Пратеникот Реџепи, денеска ќе ја одржи пресконференцијата во врска со „исчезнувањето“ на денот кога требаше да се гласа за (не)доверба на Владата.

Се очекува тој да го каже својот моментален став за актуелната политичка состојба во земјава, а веќе е исклучен од Движењето Беса, партијата во која беше пратеник.